Beograd
+38163346018
copi.conti@gmail.com

Fotokopiranje crno -belo

Kopiranje predstavlja daleko najpovoljniji i najbolji način umnožavanja dokumenata različitog tipa, skripti, beleški i sličnih papirnih materijala za vaše potrebe. Ovde pre svega mislimo na crno-belo kopiranje koje daje odličnu i verodostojnu repliku originala, po pristupačnijim cenama u odnosu na kolor kopiranje.

Naši korisnici koriste crno-belo kopiranje, kao i kopiranje u boji, i to po veoma prihvatljivim cenama u našem kopirnicama.

Većina kopirnica, pa tako i naša, radi kopiranje u formatima do A3. Najčešće se koriste upravo A3 i A4 formati koji su najrasprostranjeniji po upotrebi. A3 je većih dimenzija (297x420mm) i njega najčešće koriste arhitekte i mašinski inženjeri jer se na ovom formatu izrađuje veliki broj prezentacija, tabela, tehničkih crteža, grafikona, i sličnih projekata. Plus, ova dokumentacija se najčešće izrađuje u crno-beloj varijanti i lako se može presaviti na A4 format, kasnije ukoričiti i grafički doraditi prema vašim željama.

A4 (210x297mm) format se primenjuje bukvalno svuda i za sve i svašta. Od ugovora, saopštenja, preko beleški, obaveštenja i skripti, pa sve do raznih tipova dokumenata. Dakle, njegova primena je zaista široka i A4 je sasvim sigurno nezamenljiv u svakodnevnom životu.

Stoga, kopiranje svih papirnih materijala je itekako je isplativo, posebno ako vam je potrebno više kopija.

Papir koji se koristi za digitalno fotokopiranje je gramaže 80 gr. i predstavlja najkvalitetniji trenutno dostupan. To obezbeđuje verodostojnost i kvalitetnu crno-belu kopiju koju možete čitati bez poteškoća.