Beograd
+38163346018
copi.conti@gmail.com

Stampa velikih formata – PLAKATI – POSTERI

Ako želite da nešto promovišete danas, posteri i plakati biće Vam od velike pomoći. U cilju što bolje prodaje, promocije i marketing strategije plakati su upravo sredstvo koje Vam je neophodno. Ako imate manifestaciju ili određeni skup koji je potrebno da poseti što više ljudi plakat je idealno rešenje koje ćete zalepiti po gradu ili okačiti na društvene mreže i tako proširiti informaciju o tome gde se i kad održava Vaš događaj. Posteri imaju još jednu praktičnu primenu u našem domu jer se koriste u dekorativne svrhe. Ako niste ljubitelji umetničkih dela, posterima možete da ispunite svoje prazne zidove i unese živost u enterijer.

Posteri za zid mogu predstavljati Vaš omiljeni film, određenu manifestaciju gde ste bili učesnik pa čak i Vaše personalne slike  mogu se odštampati na velikom formatu i krasiti Vašu dnevnu sobu. Slike za zid koje se odštampaju u formi postera možete uramiti i okačiti na zid različitim kukicama, a možete ga samo i zalepiti određenom trakom kako Vama više odgovara. Štampa plakata podrazumeva velike formate jer im je svrha da se posmatraju sa velike udaljenosti, i oni se najčešće štampaju na posebnim digitalnim mašinama predviđenim za ovu vrstu štampe.

Digitalna štampa na mašinama koje su odgovorne za štampanje imaju veliku rezoluciju i visoko kvalitetni otisak, što implicira da će štampa plakata biti vrhunski odrađena.